Menu
Reply
Highlighted
Tuning in
  • 9
  • 0
  • 2
Registered: 2 weeks ago
Message 1 of 15 (263 Views)

SuperHub 2 has been compromised.

My anti-virus has flagged up my router as being compromised.When I try to sign in it tells me my password is wrong. Any help would be appreciated. Thanks in advance.

Reply
0 Kudos

Accepted Solutions
Wise owl
  • 3.33K
  • 179
  • 901
Registered: ‎09-09-2009
Message 4 of 15 (346 Views)
Helpful Answer
confirmed by Br1bhoy
2 weeks ago

Re: SuperHub 2 has been compromised.

Pinhole reset your hub, see here https://help.virginmedia.com/system/templates/selfservice/vm/help/customer/locale/en-GB/portal/20030... to revert to original settings. 

Be aware that any changes you have made to the router settings will be lost and will have to be reinstated.




It's What I Do.
I Drink and
I Remember Things.

See where this Helpful Answer was posted


All Replies
Superuser
  • 8.8K
  • 576
  • 1.61K
Registered: ‎20-09-2011
Message 2 of 15 (249 Views)

Re: SuperHub 2 has been compromised.

no idea what your AV program is seeing or how it thinks the router has been compromised - if the password is wrong then have you changed it in the past - if so are you sure you are typing the right password - if you are it may be that the router has reset and reverted to the original password

____________________

Tony
Tuning in
  • 9
  • 0
  • 2
Registered: 2 weeks ago
Message 3 of 15 (225 Views)

Re: SuperHub 2 has been compromised.

Thanks for quick reply. It's Avast AV and it's saying that my router has weak password that is probably default and that router is compromised. It's right about password as it can show me it.That's why I'm worried about router. I did change password so I can't be sure if I'm using the right one.I've tied every p/w that I can think of.I would be grateful of any assistance.
Wise owl
  • 3.33K
  • 179
  • 901
Registered: ‎09-09-2009
Message 4 of 15 (347 Views)
Helpful Answer
confirmed by Br1bhoy
2 weeks ago

Re: SuperHub 2 has been compromised.

Pinhole reset your hub, see here https://help.virginmedia.com/system/templates/selfservice/vm/help/customer/locale/en-GB/portal/20030... to revert to original settings. 

Be aware that any changes you have made to the router settings will be lost and will have to be reinstated.




It's What I Do.
I Drink and
I Remember Things.
Superuser
  • 8.8K
  • 576
  • 1.61K
Registered: ‎20-09-2011
Message 5 of 15 (214 Views)

Re: SuperHub 2 has been compromised.

if you cannot remember the password assuming you have changed it press and hold the reset button for a good 30sec - that will take the settings back to default - any and all settings you have changed will be lost - the login and wifi passwords are then on the label on the base of the router - log in with those and change them to anything you want

____________________

Tony
Knows their stuff
  • 1.12K
  • 121
  • 326
Registered: ‎23-09-2012
Message 6 of 15 (211 Views)

Re: SuperHub 2 has been compromised.

[ Edited ]

Default password is changeme and is also printed on underside of hub. Changing the password may help resolve AV alert issue, Changing your Virgin Media Hub's settings page password

Tuning in
  • 9
  • 0
  • 2
Registered: 2 weeks ago
Message 7 of 15 (188 Views)

Re: SuperHub 2 has been compromised.

Thanks very much for reply. I will try tomorrow as it's past midnight just now and let you know how I get on. Thank you.

Reply
0 Kudos
Tuning in
  • 9
  • 0
  • 2
Registered: 2 weeks ago
Message 8 of 15 (184 Views)

Re: SuperHub 2 has been compromised.

Yes I have definitely changed password a couple of years ago,I will do as you advise and take it back to default settings. Too late to do it tonight so I will do it tomorrow and will let you know how I get on. Thank you very much for your quick reply and clear instructions.
Reply
0 Kudos
Tuning in
  • 9
  • 0
  • 2
Registered: 2 weeks ago
Message 9 of 15 (184 Views)

Re: SuperHub 2 has been compromised.

Thank you,will let you know how I get on.
Reply
0 Kudos
Tuning in
  • 9
  • 0
  • 2
Registered: 2 weeks ago
Message 10 of 15 (184 Views)

Re: SuperHub 2 has been compromised.

Thanks very much for reply. I will try tomorrow as it's past midnight just now and let you know how I get on. Thank you
Reply
0 Kudos