Menu
Reply
  • 1
  • 0
  • 0
thomasalbert91
Joining in
699 Views
Message 1 of 11
Flag for a moderator

I have turned off Websafe and Childsafe but VM page block still appears

I have turned off both Websafe and Childsafe, refreshed the page and used two separate browsers. Shut down and restarted my laptop and restarted the modem. However, VM block page still appears when i am trying to access certain sites.. this happens on my laptop, iPad and phone. 

 

Please help, hopefully i can solve this without spending forever on a phone line!

0 Kudos
Reply
  • 3
  • 0
  • 2
Hzeqiri
Tuning in
654 Views
Message 2 of 11
Flag for a moderator

Re: I have turned off Websafe and Childsafe but VM page block still appears

I am having the same problem !!!!!!@!
  • 3
  • 0
  • 2
Hzeqiri
Tuning in
652 Views
Message 3 of 11
Flag for a moderator

Re: I have turned off Websafe and Childsafe but VM page block still appears

I am having the same problem !!!! Could youbplease help I wont to turn it both off .
  • 9
  • 1
  • 0
mad_librarian
Tuning in
528 Views
Message 4 of 11
Flag for a moderator

Re: I have turned off Websafe and Childsafe but VM page block still appears

Likewise and I have LiveChatted with VM who say it has been disabled...it hasn't. 

0 Kudos
Reply
  • 2
  • 0
  • 0
much2rudy
Joining in
478 Views
Message 5 of 11
Flag for a moderator

Re: I have turned off Websafe and Childsafe but VM page block still appears

I also have this problem, it is turned off in My Account, and I have tried turning it on and off, different browsers, different devices etc etc. I don't even get the VM block screen, it just goes blank and won't load.

 

Help?? I've got better things to do than spend hours on hold.

0 Kudos
Reply
  • 9.1K
  • 300
  • 978
Forum Team
Forum Team
457 Views
Message 6 of 11
Flag for a moderator

Re: I have turned off Websafe and Childsafe but VM page block still appears

Hello thomasalbert91

 

Welcome to the forum, I'm sorry you are having difficulties turning off websafe.

 

We would like to look into this further however I am unable to identify your account from the forum details, I will sent you a forum private message (envelope top left) to gather some more information.

 

Thank you

 

Speak soon

 

 

Nicola

Virgin Media Forum Team
  • 9.1K
  • 300
  • 978
Forum Team
Forum Team
452 Views
Message 7 of 11
Flag for a moderator

Re: I have turned off Websafe and Childsafe but VM page block still appears

Hello Hzeqiri

 

Welcome to the forum, So sorry you are also having problems turning off websafe, we will do our best to help.

 

At the moment it is looking like you eventually managed to do it, how is it for you now please?

 

If not please try another power off and on of the hub and perhaps a delete of browser cache and let us know.

 

Many thanks

Nicola

Virgin Media Forum Team
  • 9.1K
  • 300
  • 978
Forum Team
Forum Team
451 Views
Message 8 of 11
Flag for a moderator

Re: I have turned off Websafe and Childsafe but VM page block still appears

Hello mad_librarian

 

So sorry you are having problems trying to disable Web safe and Child safe. We will do our best to help.

 

I will send you a private forum message as we would like to gather some more information to investigate further.

 

Please reply when you have a moment.

 

Many thanks

 

 

Nicola

Virgin Media Forum Team
  • 9.1K
  • 300
  • 978
Forum Team
Forum Team
448 Views
Message 9 of 11
Flag for a moderator

Re: I have turned off Websafe and Childsafe but VM page block still appears

Hello much2rudy

 

Sorry you are having issue too trying to disable Web safe and Child safe.

 

I was following these up but have just been made aware of a known fault F003986541 that may be causing a delay in updating the settings.

 

At the moment the estimated fix time is showing as today so hopefully it will be resolved soon.

 

Please let us know how it goes from now on.

 

Many thanks

 

 

Nicola

Virgin Media Forum Team
  • 1
  • 0
  • 0
georgie_b74
Just joined
205 Views
Message 10 of 11
Flag for a moderator

Re: I have turned off Websafe and Childsafe but VM page block still appears

Please help. I've tried to turn off childsafe but I am still finding some sites are blocked.

Thank you
0 Kudos
Reply