Menu
Reply
Highlighted
Joining in
  • 3
  • 0
  • 1
Registered: ‎13-03-2017
Message 1 of 4 (718 Views)

hub

my internet connetion keeps buffering (daily) and every few days i lose connection and have to restart the hub , think its super hub 2 i have a mixture of flashing lights to steady ( not flashing ) 

Reply
0 Kudos

Accepted Solutions
Fibre optic
  • 449
  • 62
  • 133
Registered: ‎18-02-2017
Message 4 of 4 (1,376 Views)
Helpful Answer
confirmed by picz2gifz
‎14-03-2017 11:20

Re: hub

It certainly sounds like a possible router fault or possibly power level issues on your router.

You would be best speaking to Virgin Media as it may require an engineer visit.  Virgin Media staff do respond to messages on this public forum but it can sometimes take them up to a week to reply.  Phoning or using Live Chat would be a quicker option.

-

If I have helped please feel free to give 'Kudos' by clicking on the thumbs up icon against any of my posts. If I have helped to solve an issue you can also click on the 'Mark As Helpful Answer' link to mark it as helpful.

See where this Helpful Answer was posted


All Replies
Fibre optic
  • 449
  • 62
  • 133
Registered: ‎18-02-2017
Message 2 of 4 (699 Views)

Re: hub

When you experience these issues do the lights on the router change, or do they remain as they are normally ?

Do you have multiple devices on your connection and are they all affected when this occurs ? - Both wireless and wired devices ?

-

If I have helped please feel free to give 'Kudos' by clicking on the thumbs up icon against any of my posts. If I have helped to solve an issue you can also click on the 'Mark As Helpful Answer' link to mark it as helpful.
Reply
0 Kudos
Joining in
  • 3
  • 0
  • 1
Registered: ‎13-03-2017
Message 3 of 4 (693 Views)

Re: hub

the lights  are always blue , most of the time the lights are flashing but some times stable , i have 3 devices connected to the hub via wifi and its the same on all 3 i have tried using ethernet cable also and its the same i have used my laptop at a friends home ( also virgin ) on wifi and the connection is fine no buffering whatsoever 

Reply
0 Kudos
Fibre optic
  • 449
  • 62
  • 133
Registered: ‎18-02-2017
Message 4 of 4 (1,377 Views)
Helpful Answer
confirmed by picz2gifz
‎14-03-2017 11:20

Re: hub

It certainly sounds like a possible router fault or possibly power level issues on your router.

You would be best speaking to Virgin Media as it may require an engineer visit.  Virgin Media staff do respond to messages on this public forum but it can sometimes take them up to a week to reply.  Phoning or using Live Chat would be a quicker option.

-

If I have helped please feel free to give 'Kudos' by clicking on the thumbs up icon against any of my posts. If I have helped to solve an issue you can also click on the 'Mark As Helpful Answer' link to mark it as helpful.