Menu
Reply
  • 3
  • 0
  • 0
rode81
Joining in
96 Views
Message 1 of 4
Flag for a moderator

hub wont work

2am internet stopped working once rang VM it worked for 5min now wont work agian 

the tick is always flashing and under that its green flashing

Downstream   DS-1 DS-2 DS-3 DS-4 DS-5 DS-6 DS-7 DS-8

Frequency (Hz)331000000N/AN/AN/AN/AN/AN/AN/A
Lock Status(QAM Lock/FEC Sync/MPEG Lock)LockedUnlockedUnlockedUnlockedUnlockedUnlockedUnlockedUnlocked
Channel ID25N/AN/AN/AN/AN/AN/AN/A
Modulation256QAMUnknownUnknownUnknownUnknownUnknownUnknownUnknown
Symbol Rate (Msym/sec)5.360537N/AN/AN/AN/AN/AN/AN/A
Interleave DepthI=32
J=4
N/AN/AN/AN/AN/AN/AN/A
Power Level (dBmV)-4.22N/AN/AN/AN/AN/AN/AN/A
RxMER (dB)37.36N/AN/AN/AN/AN/AN/AN/A
Pre RS Errors1344N/AN/AN/AN/AN/AN/AN/A
Post RS Errors1344N/AN/AN/AN/AN/AN/AN/A
0 Kudos
Reply
  • 9.47K
  • 649
  • 1.8K
Superuser
Superuser
84 Views
Message 2 of 4
Flag for a moderator

Re: hub wont work

the figures are grim - may be an area fault - will flag it to hopefully get someone here quickly

____________________

Tony
  • 3
  • 0
  • 0
rode81
Joining in
78 Views
Message 3 of 4
Flag for a moderator

Re: hub wont work

Thank you

0 Kudos
Reply
  • 5.89K
  • 157
  • 412
Forum Team
Forum Team
52 Views
Message 4 of 4
Flag for a moderator

Re: hub wont work

Many thanks for your post rode81 and apologies for the connection fault experienced. Smiley Sad

 

I'd like to look into this further for you but I am unable to locate your account information at present.

 

I've sent you a private message so that we can chat some more.

 

Speak to you soon,

 

Nat_J

 

 


Who's who? Find out more about our community members. Good folk to know


0 Kudos
Reply