Menu
Reply
Highlighted
  • 3
  • 0
  • 0
psbaker82
Just joined
502 Views
Message 1 of 5
Flag for a moderator

Solid Green Base Light and Flashing Internet Light

Hello,

I have just installed the new Hub 3. Connected as instructions and turned it on. For about an hour now I've had the internet Light flash with the green base light on. I have read that people are having this issue a lot. I may just put the old hub back on now unless this can be dealt with quickly.
0 Kudos
Reply

Helpful Answers
  • 9.01K
  • 759
  • 1.88K
Superuser
Superuser
982 Views
Message 2 of 5
Flag for a moderator
Helpful Answer

Re: Solid Green Base Light and Flashing Internet Light

Have you phoned in to activate the new hub?


All Replies
  • 9.01K
  • 759
  • 1.88K
Superuser
Superuser
983 Views
Message 2 of 5
Flag for a moderator
Helpful Answer

Re: Solid Green Base Light and Flashing Internet Light

Have you phoned in to activate the new hub?

  • 3
  • 0
  • 0
psbaker82
Just joined
493 Views
Message 3 of 5
Flag for a moderator

Re: Solid Green Base Light and Flashing Internet Light

Facepalm 🤦‍♂️ I have done it now. I will let you know how it goes.
0 Kudos
Reply
  • 3
  • 0
  • 0
psbaker82
Just joined
488 Views
Message 4 of 5
Flag for a moderator

Re: Solid Green Base Light and Flashing Internet Light

Another facepalm 🤦‍♂️ it's working fine now!

Thanks for your help
0 Kudos
Reply
  • 9.01K
  • 759
  • 1.88K
Superuser
Superuser
481 Views
Message 5 of 5
Flag for a moderator

Re: Solid Green Base Light and Flashing Internet Light

No problem, glad it is working now

0 Kudos
Reply