Menu
Reply
  • 1
  • 0
  • 0
Superwig
Joining in
142 Views
Message 1 of 3
Flag for a moderator

Received Hub 3.0 and can't connect to internet

So I just connected everything up and set it up but the network diagnostic says there's no internet connectivity. Network status says downstream
402750000hz 0.7dBmV 40.9dB 256qam
Upstream
21600000hz TDMA 52.5dBmV 16qam 1600000hz 1280ksps
0 Kudos
Reply
  • 3.66K
  • 87
  • 351
Stythinator
Problem sorter
108 Views
Message 2 of 3
Flag for a moderator

Re: Received Hub 3.0 and can't connect to internet

Hi there,

Sounds like the Hub 3.0 is not Activated properly , I would suggest in ringing Virgin Media on 150 from a Virgin Land Line (If you have one) and speak to a Member of the Team to make sure it is Activated.

Thanks

Stythinator

----------------------------------------------------------
If someone's helped you out say thanks by clicking on the Kudos Star. If someone's solved your problem, why not mark their message as an Accepted Solution.
0 Kudos
Reply
  • 5.98K
  • 160
  • 417
Forum Team
Forum Team
77 Views
Message 3 of 3
Flag for a moderator

Re: Received Hub 3.0 and can't connect to internet

Hi there Superwig,

 

Really sorry to hear about the connection fault experienced.

 

I've had a look at your account and there does appear to be an issue concerning equipment activation present.

 

I've rectified this and sent over a signal to activate.

 

Could you please try rebooting the Hub 3.0 and re-test the connection?

 

Many thanks,

 

Nat_J


Who's who? Find out more about our community members. Good folk to know


0 Kudos
Reply