Menu
Reply
  • 3
  • 1
  • 0
Plant0x
Tuning in
313 Views
Message 1 of 8
Flag for a moderator

No dial tone or broadband - new install

Moved house a week ago, services installed at new property today but engineer left while service was installing - TV is working but we have no BB and no dial tone on phone. Just used all mobile credit on hold trying to contact virgin - 'this is my last hope of help! Can somebody contact me to help?
0 Kudos
Reply

Helpful Answers
  • 3
  • 1
  • 0
Plant0x
Tuning in
590 Views
Message 3 of 8
Flag for a moderator
Helpful Answer

Re: No dial tone or broadband - new install

Blue lights for power and both BB speeds, a intermittently flickering tick and a green flashing double ended arrow.
0 Kudos
Reply

All Replies
  • 2.62K
  • 209
  • 797
Dave_cq
Trouble shooter
301 Views
Message 2 of 8
Flag for a moderator

Re: No dial tone or broadband - new install

Is your Hub working and showing any lights?

 

********* SuperHub 2ac - Asus rt-ac68u Router - Vivid 100Mbps **********

Electron
0 Kudos
Reply
  • 3
  • 1
  • 0
Plant0x
Tuning in
591 Views
Message 3 of 8
Flag for a moderator
Helpful Answer

Re: No dial tone or broadband - new install

Blue lights for power and both BB speeds, a intermittently flickering tick and a green flashing double ended arrow.
0 Kudos
Reply
  • 2.62K
  • 209
  • 797
Dave_cq
Trouble shooter
290 Views
Message 4 of 8
Flag for a moderator

Re: No dial tone or broadband - new install


Plant0x wrote:
Blue lights for power and both BB speeds, a intermittently flickering tick and a green flashing double ended arrow.

Which clearly indicates you have not got a WAN connection to the VM network.  You could try checking that the cable connections at the back of the hub and at the wall socket are not loose, but other than that it looks like a return visit by an engineer is required.  It makes my blood boil when I hear of installation engineers leaving a site before checking that everything is working.

 

********* SuperHub 2ac - Asus rt-ac68u Router - Vivid 100Mbps **********

Electron
0 Kudos
Reply
  • 3
  • 1
  • 0
Plant0x
Tuning in
286 Views
Message 5 of 8
Flag for a moderator

Re: No dial tone or broadband - new install

Thanks for your advice, appreciate the help. God knows how I can arrange an engineer with out a dial tone however!
0 Kudos
Reply
  • 2.62K
  • 209
  • 797
Dave_cq
Trouble shooter
282 Views
Message 6 of 8
Flag for a moderator

Re: No dial tone or broadband - new install


Plant0x wrote:
Thanks for your advice, appreciate the help. God knows how I can arrange an engineer with out a dial tone however!

If you have access to another phone it's 0345 454 1111.

********* SuperHub 2ac - Asus rt-ac68u Router - Vivid 100Mbps **********

Electron
0 Kudos
Reply
  • 627
  • 21
  • 126
MrHalfAsleep
Rising star
256 Views
Message 7 of 8
Flag for a moderator

Re: No dial tone or broadband - new install

Hopefully I'm not being gormless, but just a suggestion: since you have a connection to  the internet, you could book an engineer visit here: https://my.virginmedia.com/faults/service-status

You'll need your login details.  HTH.







--
The only winning move is not to play.
No system is 100% secure
Ridicule is nothing to be scared of - Adam Ant
The only thing constant - is change. Chris Evans
The internet is a series of tubes
0 Kudos
Reply
  • 7.26K
  • 306
  • 520
Forum Team
Forum Team
141 Views
Message 8 of 8
Flag for a moderator

Re: No dial tone or broadband - new install

Hi Plant0x,

 

Welcome to the Community!

 

Sorry to hear you've had trouble with your install, not a great start!

 

I've had a peek at your account and I can see you've had a technician to sort it out for you. Let me know if you get any more trouble and I'll take a look.

 

All the best! Smiley Very Happy

 

Josh


Tech fan? Have you read our Digital life blog yet? Check it out


0 Kudos
Reply