Menu
Reply
  • 30
  • 0
  • 4
shabbagaz
On our wavelength
85 Views
Message 1 of 3
Flag for a moderator

Flashing green light on 3.0 hub

After negotiating a better deal and getting a Tivo box, I also received the 3.0 hub as well.

Installation of the Tivo box was fine, the new hub, not so!

After over 4 hours, it's still flashing green at the bottom of the hub - I've tried switching it off twice but still no luck.

I did ring the activation line as that was the first thing I did before doing anything else.

Is there anyway of solving this without having to get an engineer out?  Having to use my mobile for tethering!

0 Kudos
Reply
  • 7.26K
  • 306
  • 520
Forum Team
Forum Team
54 Views
Message 2 of 3
Flag for a moderator

Re: Flashing green light on 3.0 hub

Hi shabbagaz,

 

Thanks for posting!

 

I'm really sorry to hear you've had trouble activating your new Hub 3.0.

 

I've located your account and I can see the technician has been out to fix this. Is everything working now?

 

Speak soon Smiley Very Happy

 

Josh


Tech fan? Have you read our Digital life blog yet? Check it out


0 Kudos
Reply
  • 30
  • 0
  • 4
shabbagaz
On our wavelength
45 Views
Message 3 of 3
Flag for a moderator

Re: Flashing green light on 3.0 hub

Yes, everything sorted and working fine now - seems it was a faulty modem according to the technician (replaced it with another).

Whilst I'm here, I forgot to ask him to take the old equipment.  Will it be best to contact someone to arrange for it to be picked up or can they be taken down to the nearest recycling centre?

0 Kudos
Reply