Check your service statusCable National
Ask a question
Reply
Fresh as a Daisy
da021v1927
Posts: 1
Registered: ‎31-05-2012

please help!!!! 192.168.0.1 doesn't work

I have other people living in my house and using my internet i need to change the password on the hub but the web address doesnt work. im gettting frusrated and dont know what to do.

 

please help thanks 

Please use plain text.
Superuser
adacom
Posts: 5,084
Registered: ‎20-09-2011

Re: please help!!!! 192.168.0.1 doesn't work

which hub is it - if a super hub then it should work - you could try 192.168.100.1 - thats modem mode but also works in normal mode

 

if its not the hub or super hub then post back with details

____________________

Tony
Please use plain text.
Super-Solver
legacy1
Posts: 4,729
Registered: ‎29-01-2011

Re: please help!!!! 192.168.0.1 doesn't work

Do a reset of the hub to change to password back to default.
http://help.virginmedia.com/system/selfservice.controller?CONFIGURATION=1002&PARTITION_ID=1&TIMEZONE...

Now try 192.168.0.1.
------------------Die-hard direct connection modem user :smileytongue:
Believing is catch 22 the VMDG280 should never of been made the Super hubs 1 & 2 could have been built better the years go by and we can't see the mistakes that were made to make things right.
The more that use modem mode the more we need IPv6: BQM, Outgoing ports test
Please use plain text.
Freakishly Helpful
jhuk
Posts: 1,408
Registered: ‎02-02-2011

Re: please help!!!! 192.168.0.1 doesn't work

http://192.168.100.1/  Is and always has been the address for all my modems inc SuperHub.

Please use plain text.
Good to Know
Oliver_C
Posts: 825
Registered: ‎23-11-2011

Re: please help!!!! 192.168.0.1 doesn't work

Hi da021v1927,

Are you still experiencing problems accessing the router configuration pages? Did any of the help posted on your forum resolve your issue?
Kind Regards,

Oliver C

Help & Support Forum Team



If someone's helped you out say thanks by clicking on the Kudos Star. If someone's solved your problem, why not mark their message as a Helpful Answer? You can also help other users find useful posts by Tagging them with keywords.

If you are new to the forum, please remember to search the forum before posting your question. Please don't send private messages directly to the forum team unless they ask you to, post your issue to the forum first.
Please use plain text.
Making Waves
homeworker
Posts: 7
Registered: ‎26-04-2012

Re: please help!!!! 192.168.0.1 doesn't work

I have this problem as well.

I dont want to reset as I'll lose the previous settings and I cant remember what they were.

Wirelessness is working fine. I just cant login to the superhub either wirelessly or by direct cable connection.

using either 192.168 address.

 

Actually, I just want to enable the port 6881 for easybit torrent. Am I barking up the wrong tree anyway?

Please use plain text.
Making Waves
OnlyForIssues
Posts: 9
Registered: ‎21-01-2012

Re: please help!!!! 192.168.0.1 doesn't work

[ Edited ]

Aah, I was wondering what was going on, all of a sudden I couldnt connect through 192.168.0.1. was there a hub update?(do they update?) if so how come it changed to 192.168.100.1? or is there another cause of this? 

 

Please use plain text.
Mythical
jb66
Posts: 6,588
Registered: ‎08-03-2010

Re: please help!!!! 192.168.0.1 doesn't work

100.1 has always worked as that's the modem ip address
Please use plain text.
Making Waves
OnlyForIssues
Posts: 9
Registered: ‎21-01-2012

Re: please help!!!! 192.168.0.1 doesn't work

so previous to what ever happened the other day, I would have been able to connect through both 0.1 and 100.1? is there a reason why I  can now only connect through 100.1? it's not an issue, im just interested in what happened.

Please use plain text.
Mythical
jb66
Posts: 6,588
Registered: ‎08-03-2010

Re: please help!!!! 192.168.0.1 doesn't work

Are you in modem mode?
Please use plain text.