Menu
Reply
  • 46
  • 2
  • 2
tomcatuk
Dialled in
143 Views
Message 1 of 5
Flag for a moderator

latency problem?

Have I got a problem, just noticed this today?

IMG_0231.PNG

 

0 Kudos
Reply

Helpful Answers
  • 10.82K
  • 308
  • 631
Forum Team
Forum Team
100 Views
Message 5 of 5
Flag for a moderator
Helpful Answer

Re: latency problem?

Hi tomcatuk,

 

Thanks for taking the time to post on the community.

 

I'm sorry to see you are experiencing high latency.

 

If you take a look at this thread for more information BQM Graphs showing increased latency, this is now showing as resolved.

 

If there are any further issues, by all means post back here on your thread and we can check it over for you.

 

Regards

Sam


New around here? To find out more about the Community check out our Getting Started guide


0 Kudos
Reply

All Replies
  • 59
  • 0
  • 4
msun
Dialled in
104 Views
Message 2 of 5
Flag for a moderator

Re: latency problem?

I also noticed this problem over the last several days...

0 Kudos
Reply
  • 2.61K
  • 208
  • 797
Dave_cq
Trouble shooter
100 Views
Message 3 of 5
Flag for a moderator

Re: latency problem?

You've got the same problem that is affecting people all over the country including me (and quite possibly everybody).  There are several threads already running on the subject.  It seems VM have a major fault somewhere in their network.

 

 

********* SuperHub 2ac - Asus rt-ac68u Router - Vivid 100Mbps **********

Electron
  • 46
  • 2
  • 2
tomcatuk
Dialled in
94 Views
Message 4 of 5
Flag for a moderator

Re: latency problem?

And here's another... seems to have gone back to normal in the early hours then back up again same time as yesterday...

Thanks for the update, I'll just keep an eye on it, just looked at the Virgin Status report as usual says no known issues...!

today.....png

0 Kudos
Reply
  • 10.82K
  • 308
  • 631
Forum Team
Forum Team
101 Views
Message 5 of 5
Flag for a moderator
Helpful Answer

Re: latency problem?

Hi tomcatuk,

 

Thanks for taking the time to post on the community.

 

I'm sorry to see you are experiencing high latency.

 

If you take a look at this thread for more information BQM Graphs showing increased latency, this is now showing as resolved.

 

If there are any further issues, by all means post back here on your thread and we can check it over for you.

 

Regards

Sam


New around here? To find out more about the Community check out our Getting Started guide


0 Kudos
Reply