Menu
Reply
  • 5
  • 1
  • 0
andybradley20
Tuning in
395 Views
Message 1 of 10
Flag for a moderator

Work vpn doesn't work with sh3

VPN is not working with super hub 3. The old v2 had IPSec pass through. Are you aware of this?
0 Kudos
Reply

Helpful Answers
  • 5
  • 1
  • 0
andybradley20
Tuning in
709 Views
Message 3 of 10
Flag for a moderator
Helpful Answer

Re: Work vpn doesn't work with sh3

Yes it does but that would mean buying a new router. Is this something you could supply due to this problem?
0 Kudos
Reply

All Replies
  • 10.82K
  • 308
  • 631
Forum Team
Forum Team
363 Views
Message 2 of 10
Flag for a moderator

Re: Work vpn doesn't work with sh3

Hi there andybradley20,

 

Thanks for taking the time to post back on the community.

 

I'm sorry to read that you are having an issue with a VPN through the Hub 3.0.

 

With the Hub 3 there is not an option for IPSec pass through, I'm afraid.

 

Does the VPN work if the Hub 3 is in modem mode?

 

Hope to hear from you soon

Sam 

 

 


New around here? To find out more about the Community check out our Getting Started guide


0 Kudos
Reply
  • 5
  • 1
  • 0
andybradley20
Tuning in
710 Views
Message 3 of 10
Flag for a moderator
Helpful Answer

Re: Work vpn doesn't work with sh3

Yes it does but that would mean buying a new router. Is this something you could supply due to this problem?
0 Kudos
Reply
  • 5
  • 1
  • 0
andybradley20
Tuning in
348 Views
Message 4 of 10
Flag for a moderator

Re: Work vpn doesn't work with sh3

Where is your response?
0 Kudos
Reply
  • 9.49K
  • 652
  • 1.81K
Superuser
Superuser
344 Views
Message 5 of 10
Flag for a moderator

Re: Work vpn doesn't work with sh3


andybradley20 wrote:
Where is your response?

response will be - no - sorry 

you could push them to re activate the SH2 if you still have it - depends on what package you are one but some have got them to allow then to go back to SH2 even on speeds that are said not to be supported

____________________

Tony
0 Kudos
Reply
  • 10.06K
  • 294
  • 626
Forum Team
Forum Team
317 Views
Message 6 of 10
Flag for a moderator

Re: Work vpn doesn't work with sh3

Hello andybradley20,

Thanks for getting back to us Smiley Happy

Tony is correct, we're not able to supply you with a 3rd party router I'm sorry. Have you explored all the options, port forwarding, DMZ etc?

Sincere apologies for any inconvenience caused.

Take care.

Heather_J

Tech fan? Have you read our Digital life blog yet? Check it out


0 Kudos
Reply
  • 5
  • 1
  • 0
andybradley20
Tuning in
314 Views
Message 7 of 10
Flag for a moderator

Re: Work vpn doesn't work with sh3

I've phoned up technical support to enable my old super hub 2 and it works now but my up speed is very slow 6mb
0 Kudos
Reply
  • 12.48K
  • 353
  • 1.45K
Forum Team
Forum Team
282 Views
Message 8 of 10
Flag for a moderator

Re: Work vpn doesn't work with sh3

Hi andybradley20,

I've run some diagnostics from here to see if I can spot any reason for that speed but I'm not currently able to retrieve the Hub power level data. Would you mind browsing to your Super Hub's Interface pages and posting the data for me?

  • Navigate to 192.168.0.1 in your browser
  • Don't login, click on Router Status, top left
  • On Upstream select the Power Level (dBmV) data
  • On Downstream select the Power Level (dBmV)

Paste the data on here please.

I'd also like to know if your speeds are from devices connected via wireless or Ethernet. 

Thanks,


Jen
Forum Team



0 Kudos
Reply
  • 10
  • 0
  • 1
Liamurphy1920
Tuning in
232 Views
Message 9 of 10
Flag for a moderator

Re: Work vpn doesn't work with sh3

yeah Hub 3.0 does not work with VPN's full stop ask for your 2.0 ac back works fine no issues 

0 Kudos
Reply
  • 10
  • 0
  • 1
Liamurphy1920
Tuning in
231 Views
Message 10 of 10
Flag for a moderator

Re: Work vpn doesn't work with sh3

Heather, you keep giving people this advice the problem is Hub 3.0 does not work with VPN's its a software issue i don't know why your recommending all this stuff the 2.0ac works fine i know because i spent weeks with the 3.0 doing all this stuff pulling my hair out till i discovered change to old router bingo works no messing about with DMZ or anything else until you fix the software on Hub 3.0 PLEASE advice correctly on it being firmware issue.

0 Kudos
Reply