Menu
Reply
  • 111
  • 2
  • 7
sweetthing
Up to speed
103 Views
Message 1 of 6
Flag for a moderator

WIRELESS MODEM

Is anyone else having a problem with their wireless stopping and starting  I am browsing the web or watching a video on my laptop when it states, 'no internet connection/, then seconds later it starts up again.  This has been going on now for over three months, just stopping and starting, I have reset it at the power point, i.e. turned it off and on again but it is still happening, nothing in the house has changed, I have not moved the router or midem at all.

0 Kudos
Reply
  • 9.87K
  • 322
  • 852
legacy1
Hero
93 Views
Message 2 of 6
Flag for a moderator

Re: WIRELESS MODEM

what hub do you have?

0 Kudos
Reply
  • 111
  • 2
  • 7
sweetthing
Up to speed
62 Views
Message 3 of 6
Flag for a moderator

Re: WIRELESS MODEM

It is the Virgin Media Super Hub.

0 Kudos
Reply
  • 9.87K
  • 322
  • 852
legacy1
Hero
54 Views
Message 4 of 6
Flag for a moderator

Re: WIRELESS MODEM


sweetthing wrote:

It is the Virgin Media Super Hub.


yes but which one?

 

 

0 Kudos
Reply
  • 111
  • 2
  • 7
sweetthing
Up to speed
45 Views
Message 5 of 6
Flag for a moderator

Re: WIRELESS MODEM

NETGEAR.  It has just gone off again, I rang Virgin and they did a check and they say there is nothing wrong with my equipment, so I did a diagnostic check and it stated, Local Network failed.

 

Just turned everything off at the mains 'AGAIN' and it is now working.  Fed up of the darned thing.  

0 Kudos
Reply
  • 9.87K
  • 322
  • 852
legacy1
Hero
33 Views
Message 6 of 6
Flag for a moderator

Re: WIRELESS MODEM


sweetthing wrote:

NETGEAR.


….Yes but what model?

 

 

0 Kudos
Reply