Menu
Reply
  • 3
  • 0
  • 0
81romeo
Joining in
674 Views
Message 1 of 4
Flag for a moderator

Superhub 3.0 - Green lights flashing since installation 24 hours ago

Was on the previous hub (2.0 I guess) for more than 2 years, no issues at all.

Last weekend my previous hub stopped working all of a sudden, no internet connection at all (wifi signal still available). Called VM, they agreed to send me the new Superhub 3.0 for free. The new hub actually arrived yesterday but in the meanwhile the old one was working again.

Nevertheless I decided to install the new one last evening however all I get is two green flashing lights all time. Called VM to activate, I've done a few resets too. Nothing, no broadband at all. 

Any suggestions? Not happy at all. 

0 Kudos
Reply
  • 298
  • 7
  • 28
Synthetic
Superfast
663 Views
Message 2 of 4
Flag for a moderator

Re: Superhub 3.0 - Green lights flashing since installation 24 hours ago

When you called to activate, did you speak to someone?

When I called up as I had the same problem as you, I was told one part of the activation doesn't often work via the automated process and needs human intervention.
0 Kudos
Reply
  • 3
  • 0
  • 0
81romeo
Joining in
662 Views
Message 3 of 4
Flag for a moderator

Re: Superhub 3.0 - Green lights flashing since installation 24 hours ago

I did indeed, the chap on the phone told me it can take up to 3 hours for the hub to download the latest firmware (?).

0 Kudos
Reply
  • 3
  • 0
  • 0
81romeo
Joining in
661 Views
Message 4 of 4
Flag for a moderator

Re: Superhub 3.0 - Green lights flashing since installation 24 hours ago

I have no internet access and the main LED light and the "internet" light alternate flashing. The LED will flash and there will be no other lights then the light will be solid green and the "internet" light will start flashing green then red.

0 Kudos
Reply