Menu
Reply
  • 693
  • 4
  • 18
mitch84
Superfast
81 Views
Message 1 of 4
Flag for a moderator

SH3 question before I order

Hi

Im looking at ordering the SH3 tomorrow as I want to get the V6 box and upgrade my speed to a 200 package.

I will be using the VM hub in modem mode still, so performance of the thing not a big issue, but I would like to know if the issue with disconnects has been fixed in recent firmware updates to the SH3.

I remember reading a large thread about a problem with the sh3 in modem mode.

Im hoping its fixed before I go ahead with my order?

Thank you 

0 Kudos
Reply
  • 979
  • 29
  • 87
Martin_D
Well-informed
65 Views
Message 2 of 4
Flag for a moderator

Re: SH3 question before I order

Hi, Mitch84

The problems was to do with a new piece of network side equipment (E6000 CMTS) this has now been resolved


Welcome to the most friendliest community.

Have you got technical problem post it and we will help you fix it.
  • 693
  • 4
  • 18
mitch84
Superfast
45 Views
Message 3 of 4
Flag for a moderator

Re: SH3 question before I order

Thank's, I think I will hold off ordering still as I happened to read about the latency spikes issues and I like to game online occasionally.
0 Kudos
Reply
  • 979
  • 29
  • 87
Martin_D
Well-informed
36 Views
Message 4 of 4
Flag for a moderator

Re: SH3 question before I order

Hi, Mitch84

I have my Hub 3 plugged into my RT-AC3200 and I play all kinds of games and haven't had any issues.

This is a snapshot of my latency over 24 hours

Capture.PNG



Welcome to the most friendliest community.

Have you got technical problem post it and we will help you fix it.
0 Kudos
Reply