Menu
Reply
  • 3
  • 0
  • 0
Sjknox1
Joining in
181 Views
Message 1 of 4
Flag for a moderator

Router loud buzzing noise

Hi

My router seems to have a loud buzzing noise every so often. Checked connections and seems to be ok. 

Read other posts and looks like replacement needed?

 

 

 

 

 

0 Kudos
Reply
  • 2.96K
  • 378
  • 939
Superuser
Superuser
166 Views
Message 2 of 4
Flag for a moderator

Re: Router loud buzzing noise

It is worth checking that it is definitely the hub making the noise and not the power supply.   The quickest way to get faulty kit replaced is to call them on 150 (from a VM phone) or 0345 454 1111 and report the fault, otherwise you are looking at a 7-10 day wait for a staff response on here at the moment.

______________________
Scott

Disclaimer - I don't work for Virgin Media. I'm just another VM user trying to help out so my answers may be wrong Smiley Happy If my answer solves your problem please mark it as helpful as it may help others
My setup: Vivid 200 Optical fibre with Superhub 2 in modem mode connected to a Netgear R7000 router. Telewest/VM user since 2001.

0 Kudos
Reply
  • 3
  • 0
  • 0
Sjknox1
Joining in
162 Views
Message 3 of 4
Flag for a moderator

Re: Router loud buzzing noise

Thanks. It is the connector I think. The silver rectangular bit
0 Kudos
Reply
  • 9.98K
  • 292
  • 624
Forum Team
Forum Team
152 Views
Message 4 of 4
Flag for a moderator

Re: Router loud buzzing noise

Hey there Sjknow1,

 

Thanks for posting and welcome to the forum Smiley Happy

 

Sorry to hear about your noisy equipment!

 

Let's get this replaced for you. I'll drop you a PM (purple envelope, top right) to confirm your address.

 

Speak with you soon,

Take care.

Heather_J

Tech fan? Have you read our Digital life blog yet? Check it out


0 Kudos
Reply