Menu
Reply
  • 1
  • 0
  • 0
MikhellaMason
Joining in
230 Views
Message 1 of 3
Flag for a moderator

No power to hub 3.0

Hi I've got a hub 3.0 only had it about a month just got home from work and there's no power going to the hub changed outlet and fuse but still nothing....Help please!
0 Kudos
Reply
  • 58
  • 2
  • 4
c_smith
Dialled in
223 Views
Message 2 of 3
Flag for a moderator

Re: No power to hub 3.0

Same thing happened to me last night (Wednesday) but with my superhub 2 which I've had for around 3 years. It just died. Not sure if it's the power supply or the hub itself.

Phoned customer services and they said they'd get an engineer out to me on MONDAY!! Phoned back today and they've brought the appointment forward to tomorrow afternoon which is a bit better, but still, 2 days without broadband is highly inconvenient. I thought when I phoned last night they'd have sent me out a new superhub by Special Delivery today, not drag things out longer than necessary.

Good luck with yours, hope you get it fixed quicker than I have.
0 Kudos
Reply
  • 9.98K
  • 292
  • 624
Forum Team
Forum Team
204 Views
Message 3 of 3
Flag for a moderator

Re: No power to hub 3.0

Hi there MikhellaMason,

Thanks for posting and a big welcome to the community Smiley Very Happy

Sorry to hear about your loss of service, I want to look into this for you, but I'm unable to locate your account. I'll just drop you a quick PM (purple envelope, top right) to confirm additional info.

Speak with you very soon,

Take care.

Heather_J

Tech fan? Have you read our Digital life blog yet? Check it out


0 Kudos
Reply