Menu
Reply
Highlighted
  • 3
  • 0
  • 0
Jamesyt
Joining in
107 Views
Message 1 of 3
Flag for a moderator

No ethernet signal but have wifi

Hi there unsure about this since got hub 3 ethernets been working fine hardwired laptop and powerlines for my 2 sons ps4s today nothing did loopback that gave me solid green light lan 1 and 3 am sure i used also reset router which worked for 5 minutes then nothing enginner arranged for wed 16 th aug any other suggestions requested new hub or back to my hub 2 which had no problems any help wouod be gratefull
0 Kudos
Reply
  • 3
  • 0
  • 0
Jamesyt
Joining in
72 Views
Message 2 of 3
Flag for a moderator

Re: No ethernet signal but have wifi

Am new to all this technical jargon but rebooted router still same problem done loopback with ethernet got 2 green lights but still no connection swopped cable for another cat 5 viola seem to have worked have connection again will keep eye on it then if persists will attempt what you said thanks for reply appreciated


0 Kudos
Reply
  • 10.37K
  • 303
  • 639
Forum Team
Forum Team
50 Views
Message 3 of 3
Flag for a moderator

Re: No ethernet signal but have wifi

Hey Jamesyt,

Thanks for getting in touch, welcome to the Community Smiley Very Happy

I just wanted to pop by and see how you're getting on since your last post? Apologies for the recent problems you've experienced, if you need my help with anything, please just ask.

Take care.

Heather_J

Tech fan? Have you read our Digital life blog yet? Check it out


0 Kudos
Reply