Menu
Reply
  • 2
  • 0
  • 0
paulweb
Joining in
127 Views
Message 1 of 3
Flag for a moderator

New VM hub, old MyCloud - can't connect

hI,

Hi I just took delivery of a VM Hub to replace my onboard modem/router in the Horizon box. I have a WD MYCloud which worked perfectly when directly attached to the Horizon box. I have plugged it into the VM Hub but I can't see it anywhere on my network and the white light is flashing on the WD MYCloud...which used to be a static blue light. Needless to say I can't get one to the MYCloud to change any settings...

Any ideas please?

0 Kudos
Reply

Helpful Answers
  • 12.78K
  • 1.62K
  • 3.78K
Superuser
Superuser
231 Views
Message 2 of 3
Flag for a moderator
Helpful Answer

Re: New VM hub, old MyCloud - can't connect

Hey, since you mention a Horizon box I'd have to point you in the direction of the VM Ireland support community, link: http://www.boards.ie/ttforum/1546

This is the VM UK community, as such, no one can help you with your services.

______
Any opinions expressed by myself are entirely my own and do not represent Virgin Media in any way.
0 Kudos
Reply

All Replies
  • 12.78K
  • 1.62K
  • 3.78K
Superuser
Superuser
232 Views
Message 2 of 3
Flag for a moderator
Helpful Answer

Re: New VM hub, old MyCloud - can't connect

Hey, since you mention a Horizon box I'd have to point you in the direction of the VM Ireland support community, link: http://www.boards.ie/ttforum/1546

This is the VM UK community, as such, no one can help you with your services.

______
Any opinions expressed by myself are entirely my own and do not represent Virgin Media in any way.
0 Kudos
Reply
  • 2
  • 0
  • 0
paulweb
Joining in
108 Views
Message 3 of 3
Flag for a moderator

Re: New VM hub, old MyCloud - can't connect

Ok thanks for the steer.

0 Kudos
Reply