Menu
Reply
  • 33
  • 0
  • 0
mattwellsy
Joining in
65 Views
Message 1 of 4
Flag for a moderator

Losing Connection

Hello

 

I've been having constant drop outs on the connection, mainly noticeable on Amazon fire TV, not being able to play things.  Also PS4 dropping connection a lot, here is router info:

Information

Cable ModemEuroDOCSIS 3.0 Compliant
Serial Number48314BWT1FE13
Boot Code VersionPSPU-Boot 1.0.20.1391
Software VersionV2.01.11
Hardware Version1.03
CA KeyInstalled

 

Downstream   DS-1 DS-2 DS-3 DS-4 DS-5 DS-6 DS-7 DS-8
Frequency (Hz)322750000266750000274750000282750000290750000298750000306750000314750000
Lock Status(QAM Lock/FEC Sync/MPEG Lock)LockedLockedLockedLockedLockedLockedLockedLocked
Channel ID2417181920212223
Modulation256QAM256QAM256QAM256QAM256QAM256QAM256QAM256QAM
Symbol Rate (Msym/sec)6.9520006.9520006.9520006.9520006.9520006.9520006.9520006.952000
Interleave DepthI=12
J=17
I=12
J=17
I=12
J=17
I=12
J=17
I=12
J=17
I=12
J=17
I=12
J=17
I=12
J=17
Power Level (dBmV)13.2312.9713.0713.4613.8013.9513.6213.36
RxMER (dB)37.9437.0937.0937.0937.9438.2637.9438.26
Pre RS Errors3755603163109153089231059
Post RS Errors2902813043029042999051029
Upstream   US-1 US-2 US-3 US-4
Channel Type2.02.0N/AN/A
Channel ID4241N/AN/A
Frequency (Hz)3940000046200000N/AN/A
Ranging StatusSuccessSuccessOtherOther
Modulation64QAM64QAMN/AN/A
Symbol Rate (Sym/sec)51200005120000N/AN/A
Mini-Slot Size44N/AN/A
Power Level (dBmV)42.5044.00N/AN/A
T1 Timeouts0000
T2 Timeouts0000
T3 Timeouts0000
T4 Timeouts0000

 

Network Log

First TimeLast TimePriorityError NumberDescription
14/01/2017 17:33:51 GMT14/01/2017 17:33:51 GMTWarning (5)66050310Auth Success - Web login successful.
14/01/2017 17:32:13 GMT14/01/2017 17:32:13 GMTError (4)68010302DHCP WAN IP - *****
14/01/2017 17:31:18 GMT14/01/2017 17:31:18 GMTError (4)68000407TOD established
Time Not EstablishedTime Not EstablishedNotice (6)84000510Downstream Locked Successfully
13/01/2017 21:46:21 GMT13/01/2017 21:46:21 GMTWarning (5)66050310Auth Success - Web login successful.
13/01/2017 21:39:36 GMT13/01/2017 21:39:36 GMTError (4)68010302DHCP WAN IP - *****
13/01/2017 21:38:40 GMT13/01/2017 21:38:40 GMTError (4)68000407TOD established
Time Not EstablishedTime Not EstablishedNotice (6)84000510Downstream Locked Successfully
13/01/2017 21:32:04 GMT13/01/2017 21:32:04 GMTWarning (5)66050310Auth Success - Web login successful.
12/01/2017 01:19:05 GMT12/01/2017 01:19:05 GMTError (4)68010302DHCP WAN IP - ****
12/01/2017 01:18:26 GMT12/01/2017 01:18:26 GMTError (4)68000407TOD established
12/01/2017 01:18:15 GMT12/01/2017 01:18:15 GMTNotice (6)84000510Downstream Locked Successfully
12/01/2017 01:17:42 GMT12/01/2017 01:17:42 GMTCritical (3)82000400Received Response to Broadcast Maintenance Request, But no Unicast Maintenance opportunities received - T4 time out
12/01/2017 01:16:42 GMT12/01/2017 01:16:42 GMTCritical (3)82000400Received Response to Broadcast Maintenance Request, But no Unicast Maintenance opportunities received - T4 time out
12/01/2017 01:15:42 GMT12/01/2017 01:15:42 GMTCritical (3)82000400Received Response to Broadcast Maintenance Request, But no Unicast Maintenance opportunities received - T4 time out
12/01/2017 01:14:42 GMT12/01/2017 01:14:42 GMTCritical (3)82000400Received Response to Broadcast Maintenance Request, But no Unicast Maintenance opportunities received - T4 time out
12/01/2017 01:13:42 GMT12/01/2017 01:13:42 GMTCritical (3)82000400Received Response to Broadcast Maintenance Request, But no Unicast Maintenance opportunities received - T4 time out
12/01/2017 01:12:42 GMT12/01/2017 01:12:42 GMTCritical (3)82000400Received Response to Broadcast Maintenance Request, But no Unicast Maintenance opportunities received - T4 time out
12/01/2017 01:11:42 GMT12/01/2017 01:11:42 GMTCritical (3)82000400Received Response to Broadcast Maintenance Request, But no Unicast Maintenance opportunities received - T4 time out
12/01/2017 01:11:02 GMT12/01/2017 01:11:02 GMTError (4)67070100DBC-ACK not received

 

Do this look right?  We had a new cable installed from street to house just after Xmas, as old one was said to be faulty by an engineer.

Thanks

Matt

0 Kudos
Reply
  • 21.64K
  • 778
  • 3.1K
Superuser
Superuser
62 Views
Message 2 of 4
Flag for a moderator

Re: Losing Connection

your downstream power is to high and will need a engineer out to lower. You can wait here for a VM tech (about a week) or call in and book one.
0 Kudos
Reply
  • 33
  • 0
  • 0
mattwellsy
Joining in
58 Views
Message 3 of 4
Flag for a moderator

Re: Losing Connection

Might have to call up Smiley Sad

Thanks for the help

0 Kudos
Reply
  • 7.29K
  • 307
  • 520
Forum Team
Forum Team
29 Views
Message 4 of 4
Flag for a moderator

Re: Losing Connection

Hi mattwellsy,

 

Thanks for posting!

 

I'm sorry to hear you're having trouble with your connection.

 

I've located your account and I can see you've got a technician booked in. Let me know how the appointment goes and give me a shout if you need anything.

 

All the best! Smiley Very Happy

 

Josh


Tech fan? Have you read our Digital life blog yet? Check it out


0 Kudos
Reply