Menu
Reply
  • 13
  • 0
  • 0
Wend26
Tuning in
126 Views
Message 1 of 6
Flag for a moderator

Internet/wifi

any work going on in SS2 area. Lights on modem going crazy yesterday and today, losing internet connection in middle of emails etc.....

0 Kudos
Reply
  • 2.62K
  • 209
  • 799
Dave_cq
Trouble shooter
121 Views
Message 2 of 6
Flag for a moderator

Re: Internet/wifi

Have you used the Check Service Status (top right of this page) to see whether there is any known problem in your area?  Also have you tried rebooting the hub?

 

********* SuperHub 2ac - Asus rt-ac68u Router - Vivid 100Mbps **********

Electron
0 Kudos
Reply
  • 13
  • 0
  • 0
Wend26
Tuning in
106 Views
Message 3 of 6
Flag for a moderator

Re: Internet/wifi

Yes did all that. There are 4 known faults with broadband/on demand. Next drs kept internet kept cutting out too. Lights on the modem have a field day
0 Kudos
Reply
  • 7.36K
  • 314
  • 523
Forum Team
Forum Team
83 Views
Message 4 of 6
Flag for a moderator

Re: Internet/wifi

Hi Wend26,

 

Thanks for posting!

 

Really sorry to hear you're having trouble with your connection.

 

I've run a diagnostic on your equipment and everything is looking quite healthy at the moment. Are you still experiencing issues?

 

Speak soon Smiley Very Happy

 

Josh


Tech fan? Have you read our Digital life blog yet? Check it out


0 Kudos
Reply
  • 13
  • 0
  • 0
Wend26
Tuning in
74 Views
Message 5 of 6
Flag for a moderator

Re: Internet/wifi

TiVo box rebooted itself again yesterday. Network dept were supposed to be keeping an eye on it. Completely lost internet upstairs. Don't see why we should pay for booster when engineer moved the router and threw away the cable. 

0 Kudos
Reply
  • 7.2K
  • 173
  • 420
Forum Team
Forum Team
41 Views
Message 6 of 6
Flag for a moderator

Re: Internet/wifi

Hi Wend26, 

 

Thanks for getting back in touch I am sorry to see you have continued to have trouble with your connection. 

 

I have taken a look and things seem ok from this side. That being said I am having a little trouble seeing your power levels. 

 

So we can investigate further please pop the Hub Stats up: 

 

192.168.0.1 in the browser, log in  Username is admin and the password will be changeme, unless you have changed it.

Go to Advanced settings.

Go to Network Status, copy the results back here.

Got to Net work log, pop those results back here too.

 

Speak to you soon. 

 

Emma


New around here? To find out more about the Community check out our Getting Started guide


0 Kudos
Reply