Menu
Reply
  • 7
  • 0
  • 0
martinlynch
Joining in
70 Views
Message 1 of 2
Flag for a moderator

Hub gets stuck when attempting to download firmware

Hi all,

Signed up just after Xmas and got connected up (existing line) on the 30th Dec.

However hub 3.0 seems to get stuck with flashing green internet arrows. Hub logs show various T3 timeouts and no ranging response messages. Helpdesk were able to see it attempting to connect and download the firmware but it was "getting stuck".

Virgin engineer visited yesterday and (after replacing the hub) confirmed line was fine and passed my call on to the "IT department", On the phone today they reckoned it could take up to 7 more days to fix this but had no actual idea what it was that could be causing it.

I'm getting anxious and bored of staring at the flashing green arrows! Just wondered if anyone on here had heard of this kind of thing and is that a normal turnaround time?

Thanks

0 Kudos
Reply
  • 9.98K
  • 292
  • 624
Forum Team
Forum Team
37 Views
Message 2 of 2
Flag for a moderator

Re: Hub gets stuck when attempting to download firmware

Hey martinlynch,

 

Thanks for your post and a warm welcome to the forum Smiley Happy

 

Sorry to hear about the problems you're having with your connection, I really want to look into this for you. I can't seem to locate your account so I'll need to confirm additional info via PM (purple envelope, top right).

 

Speak with you very soon,

Take care.

Heather_J

Tech fan? Have you read our Digital life blog yet? Check it out


0 Kudos
Reply