Menu
Reply
  • 13
  • 0
  • 3
soandsmu13
On our wavelength
181 Views
Message 1 of 6
Flag for a moderator

Connecting to router

Have been trying to log in to my new router using the following : 192.168.0.01

This works fine and I am then asked for the password which is on a plastic tab that slides into its own slot on the router. When I enter this password, it says the password is incorrect !

Any advice please ??

0 Kudos
Reply
  • 2.7K
  • 212
  • 821
Dave_cq
Trouble shooter
175 Views
Message 2 of 6
Flag for a moderator

Re: Connecting to router

If it's the new Hub3 then the access password should be on a label on the underside of the hub.

 

 

********* SuperHub 2ac - Asus rt-ac68u Router - Vivid 100Mbps **********

Electron
0 Kudos
Reply
  • 13
  • 0
  • 3
soandsmu13
On our wavelength
156 Views
Message 3 of 6
Flag for a moderator

Re: Connecting to router

Dave

The password on the underside of the router is exactly the same as the one on the removable tab - the one I entered as requested but was told it was incorrect !!

Thanks for answering my question.

0 Kudos
Reply
  • 10.82K
  • 308
  • 631
Forum Team
Forum Team
139 Views
Message 4 of 6
Flag for a moderator

Re: Connecting to router

Hi soandsmu13,

 

Thanks for taking the time to post on the community.

 

Apologies that you are unable to log into the Hub settings.

 

With the sticker underneath the router and the pull out tab, the settings password should show as the same.

 

If you are entering the settings password and this still doesn't work, try a factory reset of the Hub and hopefully the password will log you in.

 

Let us know how you get on
Sam


New around here? To find out more about the Community check out our Getting Started guide


0 Kudos
Reply
  • 13
  • 0
  • 3
soandsmu13
On our wavelength
132 Views
Message 5 of 6
Flag for a moderator

Re: Connecting to router

Samantha

My fault ! The WiFi password and the settings password are different, I was entering the WiFi password not the settings password. All is ok now.

Many thanks.

0 Kudos
Reply
  • 10.39K
  • 303
  • 639
Forum Team
Forum Team
116 Views
Message 6 of 6
Flag for a moderator

Re: Connecting to router

Hey soandsmu13,

Thanks for the update Smiley Happy

Good to know that you've worked out the problem!

I appreciate that you've kept in touch, let us know if there's anything else we can help with.

Take care.

Heather_J

Tech fan? Have you read our Digital life blog yet? Check it out


0 Kudos
Reply