Menu
Reply
  • 4
  • 0
  • 0
jimjam10
Joining in
89 Views
Message 1 of 7
Flag for a moderator

Broken wpa button

Hi, the wpa button on my super hub 2 does not work. It is pushed back into the casing and can't be accessed.
0 Kudos
Reply
  • 358
  • 5
  • 21
chutwutt
Superfast
86 Views
Message 2 of 7
Flag for a moderator

Re: Broken wpa button

give it a few pokes it might come back out...

if not just PHONE vm, the replace it.

 

How u managed to do that to it is beyone me...prob pressing it in to hard 

0 Kudos
Reply
  • 4
  • 0
  • 0
jimjam10
Joining in
75 Views
Message 3 of 7
Flag for a moderator

Re: Broken wps button

Just looked again and although it's not currently behind the body of the router but I s in it's normal position, it still doesn't work (no matter how long I hold it). I'll give them a call to see if they will replace it. Thanks.
0 Kudos
Reply
  • 358
  • 5
  • 21
chutwutt
Superfast
69 Views
Message 4 of 7
Flag for a moderator

Re: Broken wps button

cuz its like a manual switch which probably has a pin behind it to click onto the board to make the wps work, my guess is its snapped.

u dnt have 2 use wps in meantime...jus get em to change it out, theyl giv u the same version replacement. 

 

0 Kudos
Reply
  • 9.02K
  • 760
  • 1.88K
Superuser
Superuser
67 Views
Message 5 of 7
Flag for a moderator

Re: Broken wps button


jimjam10 wrote:
Just looked again and although it's not currently behind the body of the router but I s in it's normal position, it still doesn't work (no matter how long I hold it). I'll give them a call to see if they will replace it. Thanks.

Has WPS been disabled in the hub's GUI?

0 Kudos
Reply
  • 358
  • 5
  • 21
chutwutt
Superfast
62 Views
Message 6 of 7
Flag for a moderator

Re: Broken wps button

 

OM 2 the G Griffin

 

Im sure its not that...jeez louise...... 

instead of being silly you cud refer to my other question on channel width...

 

La 2 the Mo

0 Kudos
Reply
  • 10.82K
  • 308
  • 631
Forum Team
Forum Team
37 Views
Message 7 of 7
Flag for a moderator

Re: Broken wps button

Hi jimjan10,

 

Welcome to the community and thanks for posting.

 

Sorry to read that the WPS button is not working.

 

Did you try to see if the WPS function has been disabled within the router settings, as griffin mentioned?

 

If this is showing as enabled and the button is still not working, I can arrange for a replacement router to be sent to you.

 

Hope to hear from you soon

Sam


New around here? To find out more about the Community check out our Getting Started guide


0 Kudos
Reply