Menu
Reply
  • 2
  • 0
  • 0
Malgood
Joining in
61 Views
Message 1 of 3
Flag for a moderator

Broadband router not working shows 2g and5g in green and nothing else

Any ideas

0 Kudos
Reply
  • 20.53K
  • 542
  • 3.16K
Sephiroth
Alessandro Volta
47 Views
Message 2 of 3
Flag for a moderator

Re: Broadband router not working shows 2g and5g in green and nothing else

Not much to go on, I'm sorry to say. I presume it's a Hub 3 (because of the green) but you don't say if they are flashing or steady.

Does the Internet work wired? That's a must try requirement to diagnose a problem.

What is the bottom LED doing? White, Green, Green flashing?

Do your wireless devices see an advertised SSID from the Hub?

Seph - ( DEFROCKED - My advice is at your risk)

0 Kudos
Reply
  • 10.01K
  • 294
  • 625
Forum Team
Forum Team
20 Views
Message 3 of 3
Flag for a moderator

Re: Broadband router not working shows 2g and5g in green and nothing else

Hey Malgood,

 

Welcome to the community Smiley Very Happy

 

Sorry to hear about the recent loss of service you've experienced.

 

I've just checked your connection and I can see that you're currently being affected by an SNR fault under ref: F004983127 which we're hoping will be resolved by the 13th Jan.

 

While this is on-going you might experience an intermittent connection.

 

I do apologies for this, please let me know if you have any other questions.

 

Take care.

Heather_J

Tech fan? Have you read our Digital life blog yet? Check it out


0 Kudos
Reply