Menu
Reply
  • 3
  • 0
  • 1
tony_mcv
Tuning in
140 Views
Message 1 of 5
Flag for a moderator

BT 200 Extenders not working with Superhub 2ac

Hi,

I am attempting to connect the BT 200 extenders to my Superhub 2ac. The problem I am getting is,

I am not getting an IP address from the router. I have the 1st plug into my Superhub, and the second one connected in the same room to a laptop. I get the message:

does not have a valid ip configuration

I have tried a different set of plugs, and get the same result.

Also, I forgot to mention, the wired connection from the Superhub to the same laptop wired directly, works fine.....and

tested both cables this way with issue.

Thanks,

Tony

 

0 Kudos
Reply

Helpful Answers
  • 20.53K
  • 542
  • 3.16K
Sephiroth
Alessandro Volta
192 Views
Message 3 of 5
Flag for a moderator
Helpful Answer

Re: BT 200 Extenders not working with Superhub 2ac

Presumably the two Powerline adapters have been sync'd; i.e. they talk to each other?

It is also possible that the IP address of the hub on the laptop has not been released. You could try the command line IPCONFIG/RELEASE followed by IPCONFIG /RENEW and see if that works.

Seph - ( DEFROCKED - My advice is at your risk)


All Replies
  • 3
  • 0
  • 1
tony_mcv
Tuning in
123 Views
Message 2 of 5
Flag for a moderator

Re: BT 200 Extenders not working with Superhub 2ac

sorry, type:

last line should read - tested both cables this way without issue.

0 Kudos
Reply
  • 20.53K
  • 542
  • 3.16K
Sephiroth
Alessandro Volta
193 Views
Message 3 of 5
Flag for a moderator
Helpful Answer

Re: BT 200 Extenders not working with Superhub 2ac

Presumably the two Powerline adapters have been sync'd; i.e. they talk to each other?

It is also possible that the IP address of the hub on the laptop has not been released. You could try the command line IPCONFIG/RELEASE followed by IPCONFIG /RENEW and see if that works.

Seph - ( DEFROCKED - My advice is at your risk)

  • 3
  • 0
  • 1
tony_mcv
Tuning in
89 Views
Message 4 of 5
Flag for a moderator

Re: BT 200 Extenders not working with Superhub 2ac

Hi all,

The problem appeared to be that these plugs, second hand borrowed, needed to be factory reset

(press button on each for 15-20 seconds)

Luckily, these had the option for that, unlike the first pair I tried.

Many thanks to all that replied !!!

Tony

  • 20.53K
  • 542
  • 3.16K
Sephiroth
Alessandro Volta
85 Views
Message 5 of 5
Flag for a moderator

Re: BT 200 Extenders not working with Superhub 2ac

Well done.

Seph - ( DEFROCKED - My advice is at your risk)

0 Kudos
Reply