Menu
Reply
  • 2.62K
  • 209
  • 799
Dave_cq
Trouble shooter
757 Views
Message 1 of 48
Flag for a moderator

BQM latency increase?

This is my latest BQM.  Why am I getting these ridiculous Latency mountains?

BQM 040317.jpg

********* SuperHub 2ac - Asus rt-ac68u Router - Vivid 100Mbps **********

Electron
0 Kudos
Reply
  • 56
  • 0
  • 5
NoResyncsPlease
On our wavelength
750 Views
Message 2 of 48
Flag for a moderator

Re: What Have You Done To My Connection VM?

This has been noted by a variety of people, looks same as yours. It has temporarily hijacked this thread: 

http://community.virginmedia.com/t5/Gaming-Support/Hub-3-Compal-CH7465-LG-TG2492LG-and-CGNV4-Latency...
0 Kudos
Reply
  • 2.62K
  • 209
  • 799
Dave_cq
Trouble shooter
746 Views
Message 3 of 48
Flag for a moderator

Re: What Have You Done To My Connection VM?

Thanks, Yes I was aware and it's why I started a new thread on the issue.  We need a member of the Forum Team to take notice of this widespread problem.

 

 

 

 

********* SuperHub 2ac - Asus rt-ac68u Router - Vivid 100Mbps **********

Electron
0 Kudos
Reply
  • 6.1K
  • 345
  • 1.01K
Superuser
Superuser
742 Views
Message 4 of 48
Flag for a moderator

Re: What Have You Done To My Connection VM?

Its on all my connections. 

bfedc6a75e5a753f12d5a7b307a508ed-04-03-2017

348d2849d08ac4ab0565916f2e6c11e6-04-03-2017

 


200Mb(SH2 SH2AC Hub 3.0), 2 X V6 TV XL, Phone M. 100Mb Business (Hitron Hub).
0 Kudos
Reply
  • 2.62K
  • 209
  • 799
Dave_cq
Trouble shooter
741 Views
Message 5 of 48
Flag for a moderator

Re: What Have You Done To My Connection VM?

Hi Tidus ... any theories on what might be going on here to affect so many users?

 

 

********* SuperHub 2ac - Asus rt-ac68u Router - Vivid 100Mbps **********

Electron
0 Kudos
Reply
  • 6.1K
  • 345
  • 1.01K
Superuser
Superuser
737 Views
Message 6 of 48
Flag for a moderator

Re: What Have You Done To My Connection VM?

I would suspect something with one of the peering Servers/routers.


200Mb(SH2 SH2AC Hub 3.0), 2 X V6 TV XL, Phone M. 100Mb Business (Hitron Hub).
0 Kudos
Reply
  • 198
  • 4
  • 20
Sky_Lord
Up to speed
726 Views
Message 7 of 48
Flag for a moderator

Re: What Have You Done To My Connection VM?

Same here in South Wales. BT is fine so must be a Virgin problem.
0 Kudos
Reply
  • 2.62K
  • 209
  • 799
Dave_cq
Trouble shooter
716 Views
Message 8 of 48
Flag for a moderator

Re: What Have You Done To My Connection VM?


Sky_Lord wrote:
Same here in South Wales. BT is fine so must be a Virgin problem.

 

Good heavens, it really is a wide spread issue!   I'm located in Epsom Surrey.

 

 

********* SuperHub 2ac - Asus rt-ac68u Router - Vivid 100Mbps **********

Electron
0 Kudos
Reply
  • 41
  • 0
  • 31
nallar
Dialled in
711 Views
Message 9 of 48
Flag for a moderator

Re: What Have You Done To My Connection VM?

I also opened a thread. Oops. http://community.virginmedia.com/t5/Gaming-Support/Routing-issue-as-of-4pm-today-increased-latency-t...

Appears to be an issue with a core VM router, so it's likely to be a problem for all VM customers. Seeing it in Glasgow. Is there anyone not seeing the increase?

It's only affecting some routes. Due to this my ping to some london hosts is higher than my ping to some in austria 0.o.
0 Kudos
Reply
  • 1.25K
  • 64
  • 221
Adduxi
Knows their stuff
709 Views
Message 10 of 48
Flag for a moderator

Re: What Have You Done To My Connection VM?


Sky_Lord wrote:
Same here in South Wales. BT is fine so must be a Virgin problem.

DItto here near Belfast. BT is fine, VM has the huge hump Smiley Happy

0 Kudos
Reply