Menu
Reply
  • 23
  • 0
  • 0
deltadaz
Joining in
60 Views
Message 1 of 4
Flag for a moderator

2.4ghz not connecting

Our internet Wifi has been playing up since last night. keeps dissconecting. we now cant connect at all.

It worked for a while when i changed the channel, but has now gone off again.

Ethernet is fine, as is 5ghz. Just all the devices that connect on 2.4ghz are playing up.

any help would be appreciated.

Thanks

Darryn

0 Kudos
Reply
  • 3.98K
  • 202
  • 893
cybmole
Community elder
52 Views
Message 2 of 4
Flag for a moderator

Re: 2.4ghz not connecting

have you tried the obvious: 

turn it ( the hub) off - wait several  seconds  - turn it back on...

 [ actually before doing that you could look at the hub logs, which the power cycle will delete, and post any strange error messages if you find any ]

0 Kudos
Reply
  • 23
  • 0
  • 0
deltadaz
Joining in
44 Views
Message 3 of 4
Flag for a moderator

Re: 2.4ghz not connecting

Well its back on for now. let me know how i would post the logs, and if i have any others issues i can post them.

thanks

darryn

0 Kudos
Reply
  • 9.96K
  • 291
  • 624
Forum Team
Forum Team
26 Views
Message 4 of 4
Flag for a moderator

Re: 2.4ghz not connecting

Hello Darryn,

Thanks for getting in touch Smiley Happy

Sorry to hear about your recent connection problems. Good to hear things have settled down now. Please continue to monitor and let us know if anything changes.

Take care.

Heather_J

Tech fan? Have you read our Digital life blog yet? Check it out


0 Kudos
Reply