Check your service statusCable National
Ask a question
Reply
Emerging Talent
dannyboy1980
Posts: 10
Registered: ‎26-04-2012

DIAL TONE- BILL PAID- NO OUTGOING CALLS!!!

Outgoing calls are not working from my Virgin Media landline, and oddly enough the 'contact' section of the 'My Virgin Media' site only offers the telephone as a method of contact. i cant even dial 150 to discuss this with an opperator

Can anyone here help?


Additional information:

There is a dial tone, But when i try to dial a number (any number) it says the number is not recognised

Incoming calls connect some of the time but not always

 

Plugging in a different phone doesn't help.

im up to date with my bill

and no known issues in my area

Please use plain text.
Specialist
Oliver_J
Posts: 317
Registered: ‎19-12-2011

Re: DIAL TONE- BILL PAID- NO OUTGOING CALLS!!!

Hi dannyboy1980,

 

Sorry to hear your having an issue

 

Please can you reply to the private message that I have just sent you

 

Many thanks

 

Oli


Oliver James Help & Support Forum Team

If someone's helped you out say thanks by clicking on the Kudos Star. If someone's solved your problem, why not mark their message as a Helpful Answer? You can also help other users find useful posts by Tagging them with keywords.

Got a problem? Check for faults online with our service status and fault checker.
Please use plain text.
Fresh as a Daisy
madurk33
Posts: 2
Registered: ‎20-04-2011

Re: DIAL TONE- BILL PAID- NO OUTGOING CALLS!!!

Hi Oliver, I am also having the same problem, I have been unable to make outgoing calls, I get a number not recognised message for every number I try?? This has been going on for a week??!!

Please use plain text.
Boffin
James_B
Posts: 416
Registered: ‎14-12-2011

Re: DIAL TONE- BILL PAID- NO OUTGOING CALLS!!!

Hi mardurk33

 

I'm sorry to hear that you are having issues with your phoneline. I have run a line test and also checked the network in your area and have not found any problems. We would need to rule out your telephone equipment as it is possible that it could be causing a problem. Have you tried an alternative telephone handset into the master socket?

 

Have you tried calling a few different types of number I,e local, national and mobile? or are all calls affected?

 

 

Thanks


James Budden
Help & Support Forum Team

Seen a useful post?Problem Solved?Fault with your service?
Please use plain text.