Menu
Reply
  • 25
  • 1
  • 19
appleUK
On our wavelength
171 Views
Message 1 of 6
Flag for a moderator

Has firmware update been rolled out?

I've seen in someone else's post a firmware update was due to be done this morning,is that correct and if so has it fixed 5g Xbox issue. Im really getting the fed up now that virgin are still yet too give us a proper statement and still don't admit any problem their end?
0 Kudos
Reply
  • 18
  • 0
  • 4
Poepot
On our wavelength
155 Views
Message 2 of 6
Flag for a moderator

Re: Has firmware update been rolled out?

I asked the same question but had no response as I saw the same post yesterday
0 Kudos
Reply
  • 25
  • 1
  • 19
appleUK
On our wavelength
148 Views
Message 3 of 6
Flag for a moderator

Re: Has firmware update been rolled out?

Yeah I'm going to try it when I get home
from work today but I won't get my hopes
up, it's well and good them saying just play on 2.4ghz but it's terrible and laggy.
0 Kudos
Reply
  • 35
  • 0
  • 15
shikariunite
On our wavelength
142 Views
Message 4 of 6
Flag for a moderator

Re: Has firmware update been rolled out?

Probably best to send a moderator a message.
0 Kudos
Reply
  • 2.96K
  • 378
  • 939
Superuser
Superuser
106 Views
Message 5 of 6
Flag for a moderator

Re: Has firmware update been rolled out?

See this post:

http://community.virginmedia.com/t5/Gaming-Support/Superhub-2ac-Firmware/td-p/3321617

______________________
Scott

Disclaimer - I don't work for Virgin Media. I'm just another VM user trying to help out so my answers may be wrong Smiley Happy If my answer solves your problem please mark it as helpful as it may help others
My setup: Vivid 200 Optical fibre with Superhub 2 in modem mode connected to a Netgear R7000 router. Telewest/VM user since 2001.  

0 Kudos
Reply
  • 4
  • 0
  • 0
KinderEgg
Joining in
90 Views
Message 6 of 6
Flag for a moderator

Re: Has firmware update been rolled out?

I got the update on my Superhub 2ac. It did fix the constant disconnections to my xbox one when connected to the 5g band, however I'm still getting horrendous ping (160-180ms) along with poor download speeds (20Mbps when I'm paying for 150) which has been going on for 2 weeks. Pretty annoyed since online games are pretty unplayable due to the latency.

0 Kudos
Reply