Menu
Reply
Just joined
  • 1
  • 0
  • 0
Registered: ‎02-03-2011
Message 1 of 10 (5,179 Views)

Super Hub web address doesnt seem to work

Hey, i tried to login to the Super Hub to do a little port forwarding and the 192.168.0.1 doesnt work. It tries to find the page but comes up empty, i have tried to access it on the main pc and 2 laptops and all show up the same. any help would be greatly apprieciated.

0 Kudos

All Replies
Up to speed
  • 80
  • 9
  • 8
Registered: ‎20-01-2011
Message 2 of 10 (5,175 Views)

Re: Super Hub web address doesnt seem to work

0 Kudos
Rising star
  • 746
  • 13
  • 85
Registered: ‎22-06-2010
Message 3 of 10 (5,159 Views)

Re: Super Hub web address doesnt seem to work

[ Edited ]

That's for a modem.

 

The Superhub is http://192.168.0.1/ as originally stated.

 

Possibly stupid questions...

 

Have you tried rebooting it? (OK power cycling it as the wretched GUI doesn't even include that option even if you could access it).

 

Have you tried a wired connection?

0 Kudos
Up to speed
  • 80
  • 9
  • 8
Registered: ‎20-01-2011
Message 4 of 10 (5,134 Views)

Re: Super Hub web address doesnt seem to work

[ Edited ]

Mines always been as stated and works.

0 Kudos
Rising star
  • 746
  • 13
  • 85
Registered: ‎22-06-2010
Message 5 of 10 (5,112 Views)

Re: Super Hub web address doesnt seem to work

The url given in the Superhub FAQ and my own Suprehub are not what you posted..

 

http://community.virginmedia.com/t5/Up-to-50Mb-broadband/Super-Hub-FAQ-Updated-25-02-11/td-p/247111

 

As the OP says his doesn't work then I guess your url is worth a try but I still think that you are wrong.

0 Kudos
Problem sorter
  • 3.62K
  • 93
  • 326
Registered: ‎03-01-2010
Message 6 of 10 (5,108 Views)

Re: Super Hub web address doesnt seem to work

Apprently both URLs work after all it is a router and modem. (I don't have one though). A reboot should sort it out though.

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Please note: I have no connection with Virgin Media. All posts are my own opinion only.
0 Kudos
Rising star
  • 746
  • 13
  • 85
Registered: ‎22-06-2010
Message 7 of 10 (5,106 Views)

Re: Super Hub web address doesnt seem to work

[ Edited ]

Do you get a different interface on the modem url?

 

Silly question - I'll remote connect home and try it...

 

====

 

Yes both work and the interface appears to be the same whichever url is used.

0 Kudos
Problem sorter
  • 3.62K
  • 93
  • 326
Registered: ‎03-01-2010
Message 8 of 10 (5,100 Views)

Re: Super Hub web address doesnt seem to work

I don't know, as I said I don't have one.

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Please note: I have no connection with Virgin Media. All posts are my own opinion only.
0 Kudos
Up to speed
  • 80
  • 9
  • 8
Registered: ‎20-01-2011
Message 9 of 10 (5,086 Views)

Re: Super Hub web address doesnt seem to work

[ Edited ]

Ah ips both work and go to the same page.

0 Kudos
Forum Team (Retired)
  • 5.73K
  • 116
  • 292
Registered: ‎16-06-2010
Message 10 of 10 (5,015 Views)

Re: Super Hub web address doesnt seem to work

Hi haffey,

 

Can you confirm whether you were able to access the config pages using the alternative IP address suggested above?

Regards,

John O

Help & Support Forum Team


If someone's helped you out say thanks by clicking on the Kudos Star. If someone's solved your problem, why not mark their message as an Accepted Solution? You can also help other users find useful posts by Tagging them with keywords.

If you are new to the forum, please remember to search the forum before posting your question.
0 Kudos