Menu
Reply
On our wavelength
  • 81
  • 0
  • 11
Registered: ‎26-10-2011
Message 1 of 18 (1,290 Views)

Change Your Package - Online

[ Edited ]

Can anyone do this? Whenever I log into my account and try to do this all I ever get is the message "We’re sorry, but we’re unable to change your package online."

 

Just wondered - I am impulsive and would click on an upgrade if the mood took me but would rarely go through the hassle of calling up and waiting in a queue...

0 Kudos

All Replies
Joining in
  • 28
  • 0
  • 0
Registered: ‎12-11-2011
Message 2 of 18 (1,282 Views)

Re: Change Your Package - Online

I did it a few weeks ago without any issues. I upgraded to the full package. Already had Sports, added Movies for Xmas.

 

It took about 24 hours to activate.

0 Kudos
Superfast
  • 309
  • 2
  • 26
Registered: ‎28-01-2011
Message 3 of 18 (1,278 Views)

Re: Change Your Package - Online

I get the same, like you if I wanted to upgrade I would do it online and have it sorted within minutes.

I keep meaning to add Sky movies for Christmas but because I have to ring up I just havent got round to it Smiley Sad

0 Kudos
On our wavelength
  • 81
  • 0
  • 11
Registered: ‎26-10-2011
Message 4 of 18 (1,275 Views)

Re: Change Your Package - Online

Hmm. Well as I have no way of seeing anything other than the "sorry" message I guess I can never do this online. No impulsive upgrades coming Virgin's way I'm afraid....

0 Kudos
On our wavelength
  • 75
  • 0
  • 7
Registered: ‎24-10-2011
Message 5 of 18 (1,253 Views)

Re: Change Your Package - Online

Same for me, I was wondering if it only let's those who are paying the "standard" amount?

0 Kudos
On our wavelength
  • 81
  • 0
  • 11
Registered: ‎26-10-2011
Message 6 of 18 (1,251 Views)

Re: Change Your Package - Online

If any Virgin mods are reading this - there are at least SOME customers who cannot upgrade online that probably would if they could!

 

That is probably worth investigating isn't it?

0 Kudos
Tuning in
  • 109
  • 0
  • 2
Registered: ‎23-02-2011
Message 7 of 18 (1,243 Views)

Re: Change Your Package - Online

Mine has always given that message.

 

It's saved me money though, as I have a general dislike of ordering things by phone Smiley Happy

0 Kudos
On our wavelength
  • 14
  • 0
  • 1
Registered: ‎13-08-2009
Message 8 of 18 (1,212 Views)

Re: Change Your Package - Online

Hi,

 

Same message here, was also thinking of upgrading to movies, I also hate dooing these things by phone.

 

If anyone from VM could have a looksee ?

 

Bri

0 Kudos
Fibre optic
  • 395
  • 7
  • 80
Registered: ‎18-06-2011
Message 9 of 18 (1,183 Views)

Re: Change Your Package - Online

If I try to go onto the "My Profile" page I get "We're sorry this isn't the page you wanted. This part of the site isn't working at the moment, but it'll be up and running again soon. Other parts of the site might be working as normal, so try using the links below to help you find what you want." And this is all I've got all year. Can't change to online billing or anything. Terrible website for getting stuff done/changed
0 Kudos
On our wavelength
  • 34
  • 2
  • 1
Registered: ‎25-07-2011
Message 10 of 18 (1,170 Views)

Re: Change Your Package - Online

+1
0 Kudos