Menu
Reply
  • 6
  • 0
  • 0
beatlemac
Tuning in
573 Views
Message 1 of 6
Flag for a moderator

authentication required

when i'm on virgin media home page i keep getting a box popping up with authentication required then in the box it has http://www.virginmedia.com is requesting your username and password the site says sling (development)

need to know if its real or not please

0 Kudos
Reply

Helpful Answers
  • 2.62K
  • 209
  • 799
Dave_cq
Trouble shooter
1,089 Views
Message 2 of 6
Flag for a moderator
Helpful Answer

Re: authentication required

Bizarrely I got this request when I logged out of VM's webmail this morning.  I think it's genuine, just another VM programming screw-up.

 

********* SuperHub 2ac - Asus rt-ac68u Router - Vivid 100Mbps **********

Electron
0 Kudos
Reply
  • 2.62K
  • 209
  • 799
Dave_cq
Trouble shooter
1,038 Views
Message 4 of 6
Flag for a moderator
Helpful Answer

Re: authentication required


beatlemac wrote:

thanks for that m8 did you enter your details


Yes, and they were accepted.  The link was genuine Virgin Media.

 

********* SuperHub 2ac - Asus rt-ac68u Router - Vivid 100Mbps **********

Electron

All Replies
  • 2.62K
  • 209
  • 799
Dave_cq
Trouble shooter
1,090 Views
Message 2 of 6
Flag for a moderator
Helpful Answer

Re: authentication required

Bizarrely I got this request when I logged out of VM's webmail this morning.  I think it's genuine, just another VM programming screw-up.

 

********* SuperHub 2ac - Asus rt-ac68u Router - Vivid 100Mbps **********

Electron
0 Kudos
Reply
  • 6
  • 0
  • 0
beatlemac
Tuning in
526 Views
Message 3 of 6
Flag for a moderator

Re: authentication required

thanks for that m8 did you enter your details

0 Kudos
Reply
  • 2.62K
  • 209
  • 799
Dave_cq
Trouble shooter
1,039 Views
Message 4 of 6
Flag for a moderator
Helpful Answer

Re: authentication required


beatlemac wrote:

thanks for that m8 did you enter your details


Yes, and they were accepted.  The link was genuine Virgin Media.

 

********* SuperHub 2ac - Asus rt-ac68u Router - Vivid 100Mbps **********

Electron
  • 7.2K
  • 173
  • 420
Forum Team
Forum Team
327 Views
Message 5 of 6
Flag for a moderator

Re: authentication required

Hi Both, 

 

Sorry to see that you were having trouble logging in, testing from our side things seem to be ok currently. 

 

How are things looking for you now? 


If you are still having trouble let us know and I will be happy to take another look for you. 


All the best


Emma


New around here? To find out more about the Community check out our Getting Started guide


0 Kudos
Reply
  • 6
  • 0
  • 0
beatlemac
Tuning in
318 Views
Message 6 of 6
Flag for a moderator

soRe: authentication required

all sorted now thanks

0 Kudos
Reply