Menu
Reply
  • 185
  • 0
  • 22
roddydogs
Dialled in
351 Views
Message 1 of 4
Flag for a moderator

Robot/pictures

Why is this nonsence back?? go away!

0 Kudos
Reply
  • 7.37K
  • 832
  • 3.11K
Superuser
Superuser
348 Views
Message 2 of 4
Flag for a moderator

Re: Robot/pictures

It is not going away anytime soon. It is additional security to protect the e-mail system. If you are having trouble with it do one or all of these things

1. Try a different browser

2. Always proceed through to a complete log-in

3. Clear your browser cache and cookies

4. Watch carefully what happens if you use web mail to log-in to more than one account with separate log-ins. That can trigger the response. In which case use a different browser for the each of the separate log-ins.

-----------------------

Superuser 2017/18
Use Kudos to say thanks
Mark answer as "helpful" only when the problem is solved
Please don't send me private messages unless I ask you to.
I do not work for VM. The advice I give is based on my best understanding of VM policy and practice. You rely on it at your own risk.
  • 3
  • 0
  • 0
CaptchaFail
Tuning in
149 Views
Message 3 of 4
Flag for a moderator

Re: Robot/pictures

Utterly beyond the joke if this isnt sorted without having to resort to messing about with browsers and setting I will be leaving ASAP.

The captch is clearly a failed product for VM remove or replace it.

0 Kudos
Reply
  • 4.94K
  • 146
  • 1.68K
Community Lead
Community Lead
139 Views
Message 4 of 4
Flag for a moderator

Re: Robot/pictures

Hi @CaptchaFail

Sorry you're having problems using this system - could you answer a few questions and we'll be able to assist:

What website are you trying to sign-in to?

What's the specific issue you're having with the ReCaptcha process?

What browser are you using, and is it up to date?

Thanks

James

 


New around here? To find out more about the Community check out our Getting Started guide


0 Kudos
Reply