Menu
Reply
  • 43
  • 0
  • 3
seamat
On our wavelength
295 Views
Message 1 of 4
Flag for a moderator

Email and the 3 dots

Email has been playing up for months but it is just getting worse by the day.  Most of the time I get to the login page and then the 3 animated 3 dots all the time and it just hangs.  Sometimes it goes to a blue screen with a white error message  

vemail.png

This happens on Chrome, Firefox (windows 10)  and on chrome and the stock LG net browser on my LG G4

 

  • 7.36K
  • 830
  • 3.1K
Superuser
Superuser
286 Views
Message 2 of 4
Flag for a moderator

Re: Email and the 3 dots

It will and it won't stop anytime soon. VM are trying to fix it - so they tell us - but with no obvious signs of success. Read the other posts on this Board about this.

-----------------------

Superuser 2017/18
Use Kudos to say thanks
Mark answer as "helpful" only when the problem is solved
Please don't send me private messages unless I ask you to.
I do not work for VM. The advice I give is based on my best understanding of VM policy and practice. You rely on it at your own risk.
0 Kudos
Reply
  • 43
  • 0
  • 3
seamat
On our wavelength
230 Views
Message 3 of 4
Flag for a moderator

Re: Email and the 3 dots

very frustrating, got a MFT code sent to it as my backup email wants verification and can't get into that to get into that LOL

0 Kudos
Reply
  • 87
  • 0
  • 12
Lewlew
Dialled in
155 Views
Message 4 of 4
Flag for a moderator

Re: Email and the 3 dots

Try loading up FIrefox if you are a Chrome user. I only used FF to load VM webmail, nothing else and I got in. Hope this helps and holds for the time being!

0 Kudos
Reply